0

Μπρούσκο – Επεισόδιο 109

Ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα ετοιμάζονται να φύγουν για την έκθεση κρασιών στη Ρώμη, παράλληλα και η Αναστασία, η οποία δεν ξέρει ότι θα βρεθεί εκεί και ο Ματθαίος. Ο Αχιλλέας πιέζει τη Μελίνα να τον ακολουθήσει, αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει για μια ακόμα φορά να αφήσει τη δουλειά που έχει αναλάβει στο θέατρο. Η Εύα «φουντώνει» τις υποψίες του Μηνά σχετικά με κάποιον Κύπριο που έχει μπει στη ζωή της Βασιλικής και ο Μηνάς θέλει να φύγει επειγόντως για Κύπρο. Ο Σήφης συναντιέται με τον γιατρό του και συζητούν το θέμα της επέμβασης και τις πιθανότητες που έχει να ξαναπερπατήσει, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να πάρει την τελική απόφαση. Ο Ματθαίος με τη γιαγιά συνωμοτούν προκειμένου ο ντεντέκτιβ να μην μπορέσει να πλησιάσει τον Νεκτάριο, με κίνδυνο να του αποκαλύψει ένα μυστικό που έχει μείνει κρυφό για πολλά χρόνια. Ο Αχιλλέας θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει και θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Ματθαίο. Η Δάφνη κάνει τον πρώτο υπέρηχο, ενώ ο Διαμαντής που θα μάθει την επίσκεψή της στον γιατρό, θα ανησυχήσει και θα ζητήσει να μάθει λεπτομέρειες για την κατάστασή της. 


Μπρούσκο – Επεισόδιο 110

Ο Ματθαίος, κάτω από την πίεση των περιστάσεων αποκαλύπτει στον Αχιλλέα το μυστικό σχετικά με την υιοθεσία του Νεκτάριου. Ο Γιώργος απειλεί τον Διαμαντή με αποκαλύψεις, προκειμένου να τον βοηθήσει να αποφύγει τη φυλάκιση, ενώ παράλληλα ο Σήφης προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα που έδωσε άλλοθι στον Αγγελιδάκη. Ο Αχιλλέας ξεσηκώνει τη Μελίνα με μια ξεχωριστή ερωτική πρόκληση. Η Ευρυδίκη μετά τη δυσμενή έκβαση του δικαστηρίου για το διαζύγιο, επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στη Μελίνα, μ’ ένα επεισόδιο που θα προκαλέσει στο επαγγελματικό της περιβάλλον. Ο Διαμαντής θα καλέσει τη Δάφνη στο σπίτι του και ο Μάρκος θα γίνει για μια ακόμα φορά έξω φρενών. 

Μπρούσκο – Επεισόδιο 111

Η Ευρυδίκη, με τον ισχυρισμό της, ότι ο Αχιλλέας την έσπρωξε σκόπιμα στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, κατορθώνει να τον σύρει στην αστυνομία, αναστατώνοντας τη Μελίνα κι αναγκάζοντας τον Ματθαίο να φύγει μόνος για τη Ρώμη. Η αρνητική κι επίμονη στάση της Δάφνης, για τη διάλυση της εταιρίας του Μάρκου, με τον Σήφη και την Αναστασία, πυροδοτεί την οργή του Μάρκου, που βέβαιος ότι ο Διαμαντής υπονομεύει τη σχέση τους, λογομαχεί μαζί του. Ο Σήφης, δείχνει αποφασισμένος να βρει τη μάρτυρα-κλειδί που έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον πατέρα της Μελίνας. Η γιαγιά Αδριανή, καλωσορίζει με χαρά την Κωνσταντίνα στην Κύπρο κι η επιχείρηση «γαμπρός» ξεκινάει! Ο Νεκτάριος δέχεται την αιφνιδιαστική επίσκεψη του ντέντεκτιβ, που «σκαλίζει» την υπόθεση υιοθεσίας. Στο μεταξύ, στη Ρώμη οι ευτυχισμένες μέρες που έζησαν στο παρελθόν, οδηγούν τα βήματα του Ματθαίου και της Αναστασίας, στο ίδιο γνώριμο αγαπημένο στέκι τους! 

Μπρούσκο – Επεισόδιο 112

Το σχέδιο της Ευρυδίκης και του Μιχαήλ μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή, με μια εξέλιξη που θα φέρει τη Μελίνα σε πολύ δύσκολη θέση αρχικά απέναντι στον Νεκτάριο και στη συνέχεια θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της με τον Σήφη. Η συνάντηση της Αναστασίας και του Ματθαίου στη Ρώμη θα αναζωπυρώσει το ερωτικό τους πάθος και θα ξυπνήσει ελπίδες και στους δυο για το μέλλον της σχέσης τους. Η μικρή Στεφανία καταφέρνει με τον τρόπο της να πείσει τον Σήφη να κάνει το χειρουργείο. Η Δάφνη πανικοβάλλεται στη σκέψη πως το παιδί της μια μέρα μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με το παρελθόν της, ενώ στην Κύπρο η γιαγιά «εκπαιδεύει» την Κωνσταντίνα, προκειμένου να της βρει γαμπρό. Η Αγγελική εξομολογείται τις ανασφάλειές της στον Σήφη. 
Μπρούσκο – Επεισόδιο 113

Έχοντας παρεξηγήσει την παρουσία του Μιχαήλ, στο δωμάτιο της Μελίνας, ο Νεκτάριος την αντιμετωπίζει με ψυχρότητα, ενώ η Μελίνα, ανήσυχη για την αντίδραση του Αχιλλέα, δεν του αναφέρει καθόλου το γεγονός στα τηλεφωνήματά τους. Στο μεταξύ στη Ρώμη, ο Ματθαίος με την Αναστασία, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας κι αγνοούν ότι έχουν γίνει αντιληπτοί απ’ τον Αχιλλέα. Η παρουσία του Μηνά, σε κατάσταση μέθης, στο σπίτι του Μάρκου και της Δάφνης, φέρνει το ζευγάρι σε νέα κόντρα. Ο Διαμαντής, φροντίζει -με πλάγιο τρόπο- να μάθει ο Αντώνης, πως βρίσκεται κι ο Ματθαίος στη Ρώμη. Ο Σήφης, ζητάει απ’ τη Μελίνα, να είναι στο πλευρό του όταν χειρουργηθεί. Η γιαγιά Αδριανή εκπαιδεύει την Κωνσταντίνα, για να εντυπωσιάσει τους υποψήφιους γαμπρούς, ενώ παράλληλα καταφτάνει στην Κύπρο κι ο Μηνάς, αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Βασιλική. Μια φωτογραφία που έρχεται στο κινητό του Αχιλλέα και δείχνει τη Μελίνα αγκαλιά με τον σκηνοθέτη που συνεργάζεται, θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους…

Τα επεισόδια :104,105,106
Τα επεισόδια : 98, 99, (εδω)
Τα επεισόδια 95, 96, 97, Εδώ

Τα επεισόδια 90, 91, 92,93,94 (εδω)

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top