0
Επεισόδιο 368 
Ο Μίλτος προσπαθεί να καταλάβει την αλλόκοτη συμπεριφορά της Σάννυ απέναντί του, εκείνη όμως αρνείται να του δώσει εξηγήσεις. Η δημοσιογράφος, που έχει επιστρατεύει ο Μαυρίδης, φροντίζει να μετατρέψει σε πανωλεθρία τη συνέντευξη τύπου του Άρη… Η Σάννυ ζητά από τον Ρώσο να της στείλει στο σπίτι τον Λαγό, για να ξεχαστεί από το πρόβλημά της. Ο Ρώσος τής θυμίζει πόσο τη νοιάζεται και την παροτρύνει να μιλήσει σε εκείνον… Ο Άρης λέει στη Μαρία ότι κάτι δεν του κολλάει στη σχέση της Χρύσας με τον Ορέστη και υποψιάζεται πως ο Ορέστης το παίζει σε διπλό ταμπλό…
Επεισόδιο 369 

Σε babysitter αφήνει ο Σάκης το μωρό χωρίς να πει τίποτα στην Φρύνη. Παρατρίχα η Βίκυ να συναντήσει τον Στηβ Μαυρίδη όταν βγαίνει από το μαγαζί αλλά ο Νάσος εμποδίζει να γίνει αυτή η συνάντηση.Σε γοργούς ρυθμούς ο Σταύρος και ο Ρώσος προσπαθούν να κατστρέψουν το παιχνίδι της D-Port. Ο Ορέστης αναγκάζεται από τις ερωτήσεις του Άρη και προσκαλεί την Χρύσα σε 2ήμερο ταξίδι.Όταν η Σόνια ανακαλύπτει πως ο Ίωνας την βλέπει παθαίνει σοκ.Στο σπίτι γυρίζει νωρίτερα η φρύνη και μένει άναυδη...
Επεισόδιο 370 

Ενώ μαθαίνει η Νάντια για το ιατρικό συνέδριο που χει στο Βερολίνο του λέει να πάνε παρέα και ο Ορέστης δεν ξέρει τι να κάνει.Σε όλους του συναδέλφους του Μίλτου στην διαφημιστική έρχεται ένα τρομερό βιντεάκι και το μαθαίνει ο Μίλτος όπου πάει στην Σάννυ να της εξηγήσει εκείνη όμως δεν θέλει. Έξω από το σπίτι του ο Άρης βρίσκει την Πέγκυ και της λέει πολύ τσαντισμένα να φύγει.Αναστατωμένες είναι η Βίκυ και η Αλεξάνδρα απο την στάση που έχει ο Σταύρος απέναντι στον Άρη και σκέφτονται να του μιλήσουν. 
Επεισόδιο 371 

Ο Μαυρίδης θα χει μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον ατζέντη του Δρόσου και θα του κάνει μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση.Η Σόνια και ο Μακρής θα έχουν μία συνάντηση και ο Μακρής θα της πει για τη σχέση του με την κόρη του,τότε είναι που και εκείνη θα του πει ότι θα θέλει να απαλλαγεί μια και καλή από το κακό παρελθόν της αλλά και τον πατέρα της.Όταν η Πέγκυ θα εκφράσει το μεγάλο θαυμασμό της στο Άρη τότε ο Άρης θα νιώσει πάρα πολύ όμορφα αλλά και πάρα πολύ κολακευμένος.Ο Άρης θα κάνει πάρα πολλές αλλαγές στο παιχνίδι και θα αλλάξει και το αντιβάιρους για να αποφύγει μελλοντικές επιθέσεις από χάκερ.Ο Μαυρίδης θα ζητήσει από την Βίκυ να του εμπιστευτεί την προώθηση του βιβλίου στο εξωτερικό.
Επεισόδιο 372 
Ο Άρης και η Σάννυ θα έχουν μια συνάντηση ώστε η Σάννυ να του παρουσιάσει το καινούργιο διαφημιστικό κομμάτι που ετοίμαζε για την D-PORT,αλλά ο Άρης θα της εξηγήσει ότι το ίδιο του παρουσίασε μία άλλη διαφημιστική εταιρεία.Ο Σταύρος μαζί με το φίλο του τον Ρώσο θα μείνουν έκπληκτοι όταν δουν ότι κάποιος έχει αλλάξει τον κωδικό στο παιχνίδι της D-PORT.Η Σόνια θα έχει μια συζήτηση με το Μακρή και ο Μακρής θα την προτρέψει να συχωρέσει για ακόμα μια φορά τον πατέρα της λέγοντάς της ότι μόνο έτσι θα ηρεμήσει.Η Σαννυ θα έχει μία έντονη κουβέντα με τον Μίλτο και θα τον κατηγορήσει πως αυτός της την έστησε και θα του υποβάλει την παραίτησή της.
Επεισόδιο 373 
Ο Άρης βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση αλλά και σε απόγνωση αφού το παιχνίδι έχει καταστραφεί.Μετά από ερωτήσεις της Βίκυς τι έχει γίνει,ο Σταύρος θα τις εκμυστηρευθεί πως έκανε κάτι που θα εξοργίσει τον Αρη αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή.Ο Στηβ θα ξεφορτωθεί το πτώμα της δολοφονημένης γυναίκας,όπου είχε σκοτώσει ο Ίωνας και θα του πει ξεκάθαρα ότι πλέον τον έχει στο χέρι.Τα κακά νέα για την καταστροφή της D-PORT θα μαθευτούν παρά πολύ γρήγορα και η Αλεξάνδρα μαζί με τη Χρύσα θα προσπαθήσουν με πολύ μεγάλη αγωνία να βρούν τον Άρη και να τον στηρίξουν.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top