0




Μπρούσκο επεισόδιο 139
Μ.Δευτέρα 14/4/2014

 Νέες εξελίξεις στο Μπρούσκο αφού ο Αχιλλέας θα δει στο σπιτάκι που χει κρυφτεί ο Σήφης την Μελίνα χωρίς να τον πάρει είδηση εκείνη. Ο Αχιλλέας έχει γίνει έξω φρενών με την ιδέα ότι έμεινε η Μελίνα ολόκληρη νύχτα με τον Σήφη και δεν του το είπε. Από τον Μηνά η Μελίνα μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έμαθε το ψέμα της και εκείνη τρομοκρατημένη δεν του λέει την αλήθεια και του λέει ένα καινούργιο ψέμα όπου μπλέκει και την Δάφνη σε αυτό το ψέμα. Ο Αχχιλέας παρόλο που είναι πολύ τσαντισμένος δεν το δείχνει και δεν της αποκαλύπτει ότι τα ξέρει όλα και γυρνάνε στην Κύπρο. Ο Νεκτάριος νιώθει πολύ μεγάλη συγκίνηση όταν βλέπει την φωτογραφία με τον δίδυμο αδερφό του που έχει χάσει.Απίστευτη χαρά νιώθει η Δάφνη με τον Μάρκο όταν νιώσει για πρώτη φορά το μωρό τους. Ο πατέρα της Αλίκης φλερτάρει την Κωνσταντίνα και εκείνη απογοητευμένη ενδίδει. Ο Σήφης παρόλο που τον εκλιπαρεί η Αναστασία και η κόρη του να γυρίσει σπίτι εκείνος δεν φεύγει από το σπιτάκι στο βουνό. Ο Αχιλλέας πιστεύει ότι η Μελίνα του λέει ψέματα γιατί νιώθει πολύ μεγάλη αγάπη για τον Σήφη.Ο Αχιλλέας τελικά ενδίδει στο φλερτ της Αλεξίας χωρίς να ξέρει ότι η Μελίνα θα επιστρέψει νωρίτερα στο σπίτι τους.







Μπρούσκο επεισόδιο 140
Μ.Τρίτη 15/4/2014

Η Μελίνα θα αναστατωθεί όταν θα δει μία απίστευτη σκηνή με τον Αχιλλέα και την Αλεξία να είναι σε μία τρυφερή και πολύ γλυκιά στιγμή κι αμέσως θα τρέξει να φύγει από το σπίτι.
Όταν μετά από ώρα η Μελίνα θα επιστρέψει στο σπίτι θα έχει μία πολύ άσχημη στιγμή με τον Αχιλλέα στην κυριολεξία ο καβγάς μεταξύ τους θα είναι πάρα πολύ άσχημος.
Η Δάφνη τον τελευταίο καιρό σκέφτεται όλο και περισσότερο τη δικιά της μητέρα και αυτό θα το εκμυστηρευτεί στο Μάρκο και ότι της λείπει πάρα πολύ η μητρική αγάπη και μάλλον όλα αυτά τα συναισθήματα οφείλονται στην εγκυμοσύνη της.Ο Σήφης θα επιστρέψει στο σπίτι και θα ανακοινώσει σε όλη την οικογένεια ότι τελικά πήρε την απόφαση να κάνει την επέμβαση.
Ο Μάρκος είναι τρελαμένος όταν θα μάθει το νέο ότι στη Θεσσαλονίκη ξανάνοιξε ο φάκελος με τη δολοφονία του εμπόρου των ναρκωτικών.Αυτό το νέο δεν θα τρομοκρατήσει μόνο το Μάρκο αλλά και την Αγγελική η οποία είναι αναστατωμένη!!!!
Ο Νεκτάριος μετά την απόφαση που θα πάρει να ταξιδέψει στην Αυστρία για να μάθει περισσότερα πράγματα αλλά και να βρει περισσότερα στοιχεία για την πραγματική του μητέρα, θα ζητήσει από την Δήμητρα να τον συνοδεύσει στο ταξίδι.





Μπρούσκο επεισόδιο 141
Μ.Τετάρτη 16/4/2014

Πλέον η πληγή ανάμεσα στον Αχιλλέα και στη Μελίνα είναι πάρα πολύ μεγάλη και ανοιχτή και οι δύο τους έχουν μια απόσταση αναμεταξύ τους και όλος αυτός ο καβγάς δεν φαίνεται να τελειώνει τόσο γρήγορα.
Η Δάφνη όταν θα μάθει τα κακά νέα δηλαδή την πιθανότητα να φυλακιστεί ο Μάρκος θα καταρρεύσει ψυχολογικά ενώ η Αγγελική από τη μεριά της φοβάται για τα χειρότερα και θα πάει να ζητήσει από την Αναστασία να είναι δίπλα στην κόρη της εάν συλληφθεί.
Πλέον και ο Διαμαντής από τη δικιά του μεριά θα αρχίσει να κάνει τις δικές του κινήσεις.Η τελική στιγμή της επέμβασης του Σήφη φτάνει και ο Σήφης είναι όλο και πιο αναστατωμένος και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον ηρεμήσει είναι η Μελίνα.Ο μήνας και η Βασιλική θα έχουν έναν καβγά μεταξύ τους όταν ο Μηνάς θα υποστηρίξει ότι μπορεί να υπάρξει μια επανασύνδεση ανάμεσα στο φίλο του τον Σήφη αλλά και τη Μελίνα ενώ αντιθέτως η Βασιλική από μεριά της θα υποστηρίξει ότι η φιλενάδα της θα είναι ζευγάρι μόνο με τον Αχιλλέα.
Τελικά η Δήμητρα θα δεχθεί αυτό που της πρότεινε ο Νεκτάριος και θα ταξιδέψει μαζί του για την Αυστρία προκειμένου να βρουν στοιχεία για την πραγματική μητέρα του Νεκτάριου.Όταν ο Γιώργος θα ακούσει τα νέα ότι δηλαδή η κόρη του η Μελίνα θα σταθεί δίπλα στο Σήφη θα συγκλονισθεί και θα καταρρεύσει μπροστά στη Μελίνα.Ένα περίεργο πρόσωπο το πρόσωπο φάντασμα θα έχει και αυτό την αγωνία του για την επέμβαση όπου θα κάνει ο Σήφης και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις διά μέσω του Μάρκου.






Μπρούσκο επεισόδιο 142
Μ.Πέμπτη 17/4/2014

Πλέον έχει φτάσει μια μέρα πριν την επέμβαση του Σήφη και όλοι αγωνιούν για το πως θα πάει αυτό το χειρουργείο αλλά ο Σήφης δεν είναι μόνος του έχει δίπλα του τη Μελίνα και αυτό το πράγμα είναι όπου θα έχει εξοργίσει και τον Αχιλλέα στην Κύπρο αφού θα θεωρεί ότι η Μελίνα πλέον δεν τον υπολογίζει αλλά τον έχει προδώσει με αυτό το πράγμα που έχει κάνει.Τελικά θα επιστρέψουν η Δήμητρα και ο Νεκτάριος από το γρήγορο ταξίδι που έκαναν στην Αυστρία αλλά θα επιστρέψουν και πολύ προβληματισμένοι με τα όσα έμαθαν και ανακάλυψαν σχετικά με την πραγματική μητέρα του Νεκτάριου.Ο άνθρωπος φάντασμα ο μυστηριώδης άνθρωπος που σας είχαμε αναφέρει στα παρά προηγούμενα επεισόδια έχει αρχίσει να στενεύει πάρα πολύ τον κλοιό γύρω από την οικογένεια του Αχιλλέα δηλαδή την οικογένεια Ματθαίου και ένα γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα είναι ότι κάποιος θα μπει κρυφά στον κήπο του σπιτιού του Αχιλλέα.
Η γιαγιά θα προβεί σε κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσει να ενώσει για πάντα την Δήμητρα μαζί με τον Νεκτάριο αλλά για να μπορέσει να το κάνει αυτό θα προβεί σε μια κίνηση που θα προβληματίσει ακόμη και την ίδια και ποια είναι αυτή:::να διώξει από το σπίτι τη Χριστίνα.
Η Δάφνη φοβάται να μην φυλακίσουν το Μάρκο σχετικά με τη δολοφονία του εμπόρου των ναρκωτικών γιατί όπως φαίνεται τα πράγματα κάποιος τους έχει βάλει στο μάτι κάποιος θέλει να τους καταστρέψει και ποιός να είναι άραγε αυτός...




Μπρούσκο επεισόδιο 143
Μ.Παρασκευή 18/4/2014

 Η Χριστίνα μη μπορώντας να αντέξει όλα αυτό που έχει γίνει θα αναστατώσει για ακόμα μια φορά τη ζωή του Νεκτάριου αφού θα πάρει την απόφαση να ανακαλύψει ένα τεράστιο μυστικό που κουβαλάει τόσο καιρό τον Αχιλλέα.Τα πράγματα για το Νεκτάριο θα είναι ακόμα πολύ δύσκολα αφού ένας άγνωστος άντρας θα θέλει να τον πυροβολήσει και θα είναι έτοιμος αλλά τα σχέδια του θα ανατραπούν όταν θα αιφνιδιαστεί από ένα περίεργο γεγονός.Η Εύα τελικά δεν θα ακούσει αυτά που θα της πει η Κωνσταντίνα και θα πάει να συνεργαστεί μαζί με την Αλίκη και να μπορέσει να εκδικηθεί τον Μηνά.Ο Μανωλιός θα ξανακάνει άνω κάτω τα πράγματα αφού θα ξαναπάει να εισβάλλει μέσα στο σπίτι της Κωνσταντίνας και θα επιτεθεί πολύ άσχημα στο Βαγγέλη.Ο Μάρκος και η Δάφνη θα έχουν έναν πολύ άσχημο καβγά αφού η Δάφνη θα πάρει το μέρος του Διαμαντή παρ όλα αυτά που της έχει κάνει και αυτό το γεγονός θα εξοργίσει τον Μάρκο για άλλη μια φορά.Ο Διαμαντής από μεριά του κάνει κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσει να καταλάβει το μυστήριο που αφορά την πρώην γυναίκα του αλλά και τις νέες πληροφορίες που μαθαίνει.Η Ευρυδίκη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τα πανούργα σχέδια της μέσω της Δήμητρας αφού θα θέλει να τρυπώσει μέσα στο σπίτι των Ματθαίων.Ο Αχιλλέας δεν θα αντέξει και θα προσπαθήσει να ξαναπροσεγγίσει την Μελίνα.
Τελικά η επέμβαση του Σήφη έγινε και όλοι περιμένουν με τεράστια αγωνία να μάθουν από τους γιατρούς τι έγινε εάν πήγε καλά η όχι .





Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top