0
Επεισόδιο 144
Δευτέρα 21/4/14

Η αγωνία του Σήφη μετά το χειρουργείο κορυφώνεται, καθώς εξακολουθεί να μην αισθάνεται τα πόδια του. Το ενδεχόμενο να μην ξαναπερπατήσει, ανησυχεί και τη Μελίνα, που είναι συνεχώς πλάι του. Ο Μανωλιός, εισβάλει στης Κωνσταντίνας και με πιστολιές τρομοκρατεί τον Βαγγέλη. Το συμβάν ταράζει τη Δάφνη και της προκαλεί αιμορραγία, πανικοβάλλοντας τον Μάρκο. Ο μυστηριώδης άντρας με το τατουάζ, παρακολουθεί τις κινήσεις των Ματθαίων από κοντά. Η εισβολή του στο κτήμα τους, γίνεται αντιληπτή απ’ τον Αχιλλέα. Παράλληλα, ένα ξεχασμένο ημερολόγιο της Μελίνας στην Κύπρο κι η αναφορά της μέσα σ’ αυτό για τις ευτυχισμένες μέρες με τον Αχιλλέα, βγάζουν την επιθυμία στον τελευταίο να την πάρει τηλέφωνο. Η Χριστίνα, αποκαλύπτει στη Δήμητρα ότι είναι έγκυος, κάνοντάς την έξαλλη με τον Νεκτάριο, αλλά και με όλη την οικογένεια. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής έρχεται σ’ επαφή με μια στενή φίλη της Χέλγκα, με σκοπό να μάθει τα πάντα γύρω απ’ τη γέννηση του Νεκτάριου. Το τηλεφώνημα του Αχιλλέα στη Μελίνα διακόπτεται βίαια στο άκουσμα.. ενός πυροβολισμού.





Επεισόδιο 145
Τρίτη 22/4/14

Ο μυστηριώδης άντρας με το τατουάζ κινείται όλο και πιο απειλητικά εναντίον της οικογένειας των Ματθαίων. Καθώς ο καιρός περνάει ο Σήφης κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Δίπλα του βρίσκονται πάντα η οικογένειά του, καθώς και η Μελίνα η οποία παραμένει σε απόσταση από τον Αχιλλέα. Ο ντεντέκτιβ ανακοινώνει στους Ματθαίους πως ο βιολογικός αδερφός του Νεκτάριου ζει και έχει έρθει πια η στιγμή τα δυο αδέρφια να συναντηθούν. Η Δήμητρα παραμένει μακριά από το σπίτι των Ματθαίων, περιμένοντας να γεννήσει η Χριστίνα και να αποδειχθεί αν το παιδί είναι του Νεκτάριου. Η Εύα κάνει μια ακόμα προσπάθεια να διερευνήσει τις προθέσεις του Σήφη απέναντί της, αλλά πάλι χτυπάει σε τοίχο. Ο Διαμαντής λέει στον Σήφη πως αντίθετα απ΄ ότι πίστευαν, το οινοποιείο ανήκει στον πατέρα του, τον Παύλο Γιαννακάκη.











Επεισόδιο 146
Τετάρτη 23/4/14

Η οικογένεια Ματθαίου καλοδέχεται στην Κύπρο τον αδελφό του Νεκτάριου, Πάτροκλο. Εκτός του Αχιλλέα, που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, είναι συγκρατημένος. Αντίθετα, η γιαγιά Αδριανή, τον αγκαλιάζει με υπερβολική συγκίνηση, που παραξενεύει. Στην Κρήτη ο Σήφης, ο Μηνάς και η Δάφνη, σχεδιάζουν να βοηθήσουν κρυφά τη Μελίνα, που είναι άνεργη και νιώθει άσχημα, φιλοξενούμενη ακόμα στη Βασιλική και στον Μηνά. Παρά την ψυχρή αντιμετώπιση της Μελίνας σε τηλεφώνημα του Αχιλλέα, η Δάφνη, πιστεύοντας στον μεγάλο έρωτα των δύο νέων «επιστρατεύει» την Κωνσταντίνα, προκειμένου να βρουν τρόπο να τους σμίξουν ξανά. Οι προσπάθειες του Μανωλιού και της Αλίκης να ξεπεράσουν την Κωνσταντίνα και τον Μηνά αντίστοιχα, αποτυγχάνουν. Μπροστά στην επιμονή του Ματθαίου να της αποδείξει ότι ο Διαμαντής τους χώρισε, η Αναστασία αποφασίζει να πάει στην Κύπρο. Μια αποκάλυψη που κάνει ο Πάτροκλος, θα συγκλονίσει τ’ αδέρφια Ματθαίου και θα τους προκαλέσει καινούργια ερωτηματικά.











Επεισόδιο 147

Πέμπτη 24/4/14

Η αποκάλυψη που τους κάνει ο Πάτροκλος, ότι ο Διαμαντής ήταν παντρεμένος με τη Χέλγκα Λινεμάγιερ, αναστατώνει τους Ματθαίους και δημιουργεί χιλιάδες ερωτηματικά. Ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος πιέζουν τη γιαγιά να τους πει ό, τι ξέρει κι αυτά που θα μάθουν για το παρελθόν, πυροδοτούν νέες εξελίξεις. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος βρίσκεται όλο και πιο πολύ ανάμεσα στην οικογένεια και η παρουσία του δείχνει να ενοχλεί τον Αχιλλέα. Ο Σήφης και η Αναστασία αναρωτιούνται γιατί ο από χρόνια εξαφανισμένος πατέρας τους διεκδικεί το οινοποιείο και ο θυμός τους απέναντί του είναι πια φανερός. Με αφορμή το ξεχασμένο διαβατήριο, η Μελίνα και ο Αχιλλέας μιλάνε στο τηλέφωνο και μέσα από τη σύγκρουσή τους γίνεται φανερό το πάθος που εξακολουθεί να ενώνει το ζευγάρι. Τελικά, η Μελίνα σε μια παρόρμηση της στιγμής αποφασίζει να πάει στην Κύπρο.




Επεισόδιο 148
Παρασκευή 25/4/14

Παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα να κρατήσει τη Μελίνα στην Κύπρο, εκείνη δεν μπορεί να τον συγχωρέσει μετά και το σκηνικό με την Αλεξία, αλλά κι ο ίδιος φαίνεται να περιμένει πιο πολλές ενδείξεις για την αγάπη της. Ο Σήφης παροτρύνει τον Αντώνη να ακολουθήσει την Αναστασία στην Αθήνα, εν αγνοία της, αφού πιστεύει πως η αδερφή του ψεύδεται για τον πραγματικό λόγο και προορισμό του ταξιδιού της. Ο Μάρκος με πρόφαση τη δουλειά και τη συνεργασία του με τον Σήφη, προσπαθεί να τον πείσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα του. Η Αλίκη βρίσκεται σε υστερία απειλώντας να αυτοκτονήσει, και αφού όλοι αδυνατούν να τη συνεφέρουν, ο Μηνάς λέει ψέματα στη Βασιλική, προκειμένου να βρεθεί κοντά της. Ο Αχιλλέας εκφράζει την έντονη αντιπάθεια του προς τον Πάτροκλο. Ενώ μια ξαφνική αντίδραση του Πάτροκλου σοκάρει και φοβίζει τη Δήμητρα. Αποφασισμένος ο Αχιλλέας να βρει στοιχεία για τη μητέρα του Νεκτάριου, μένει εμβρόντητος όταν η Δάφνη του αποκαλύπτει όσα ξέρει. Ο Νεκτάριος εξαγριώνεται, όταν η Χριστίνα εισβάλει απρόσμενα στο αμάξι του, με συνέπεια ο καυγάς τους να έχει μια φοβερά τραγική κατάληξη, αφού χάνεται ο έλεγχος του αυτοκινήτου.




Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top