0

Μικροί μαθητές γέμισαν με χρώματα και αρώματα μικρά παρκάκια στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Τίτου Γεωργιάδη με τη βοήθεια της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.


Η πρωτοβουλία ανήκει στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 24ου και 31ου δημοτικών σχολείων που σήμερα μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Ινιωτάκη φύτευσαν λουλούδια και αρωματικά φυτά στη περιοχή πίσω από τα σχολεία τους.


mathites2


Είχε προηγηθεί καθαρισμός των χώρων από την υπηρεσία Πρασίνου και κλάδεμα των δέντρων και στη συνέχεια οι μαθητές μαζί με τις προέδρους των συλλόγων γονέων κ.κ.Κριτζά (24ο Δημοτικό) και Γεραρχάκη(31ο Δημοτικό) προχώρησαν στη σημαντική αυτή δράση εξωραϊσμού που αναβαθμίζει το πράσινο και το περιβάλλον και άλλαξε την εικόνα της περιοχής.


Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Ινιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην προσπάθεια για τη δημιουργία περισσότερου πρασίνου στους χώρους που επιλέχτηκαν αλλά και για το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι φορείς και πολίτες συνεργάζονται με το Δήμο Ηρακλείου  αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες , στέλνοντας το μήνυμα «αγαπάμε την πόλη μας και το περιβάλλον».



Μαθητές του Ηρακλείου στέλνουν μήνυμα: Αγαπάμε την πόλη μας και το περιβάλλον

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top