0




Λίγη μόλις ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε το όνομα του νέου επενδυτή των «κιτρίνων».



Εδώ και μέρες η ΚΑΕ ενημέρωσε συνεχώς τους φιλάθλους για την συμφωνία με έναν επενδυτή και μάλιστα είχε προαναγγείλει πως αν όλα εξελίσσονταν καλά στις 6 Μαϊου θα ανακοίνωνε το όνομα του. Και έτσι έγινε… Συνεπής σε όσα είχε προαναγγείλει η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε σήμερα(6/5) πως ο τραπεζίτης Νίκος Λάσκαρης είναι ο νέος επενδυτής της ομάδας.



Ο κ. Λάσκαρης που είναι εκπρόσωπος επιχειρηματικού – επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ, με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:


«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού – επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ.



Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».



Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα




Άρης: Ο Νίκος Λάσκαρης ο νέος επενδυτής

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top