0



Η διένεξη της Ελένης Μενεγάκη με την εκδότρια Έλενα Μακρή Λυμπέρη απασχόλησε εκτενώς τις περισσότερες τηλεοπτικές στήλες και εκπομπές ανάλογου περιεχομένου και φυσικά είχε πάρει και μεγάλη διάσταση στα social media.



Η κόντρα των δύο κυριών ξεκίνησε όταν το περιοδικό «Hello!» δημοσίευσε φωτογραφίες από το γενέθλιο πάρτι της κόρης της Ελένης.

Η παρουσιάστρια κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του περιοδικού και η εκδότρια είχε απαντήσει με μια μακροσκελή δημοσίευση στο blog της, στην οποία μεταξύ άλλων εξέφραζε την δυσαρέσκεια της για την Ελένη ως επαγγελματία και τόνιζε πόσο δεν της αρέσει η «βαρετή», όπως τη χαρακτήριζε, εκπομπή που παρουσιάζει.


Η κόντρα συνεχίστηκε με την Ελένη να προκαλεί το περιοδικό να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά μαζί της, πρόκληση την οποία είχε δεχτεί η Ελενα Μακρή Λυμπέρη και η διεύθυνση του περιοδικού.


Όμως ξαφνικά, την ημέρα που η παρουσιάστρια επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο, μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, το περιοδικό ως δια μαγείας αποφάσισε να κυκλοφορήσει με την Ελένη Μενεγάκη και πάλι στο εξώφυλλο του!




Μάλιστα, το γεγονός σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα έχοντας απέναντι του τον διευθυντή του περιοδικού, Αρη Καβατζίκη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η αφορμή για να επανέλθει και να καλωσορίσουμε την Ελένη στο Hello! είναι διπλή. Είδα την Ελένη να μιλάει, την παρακολούθησα με πολύ προσοχή. Το μήνυμα που παίρνω εγώ από την Ελένη… αγάπη μόνο. Η αγάπη τα νικάει όλα, αγάπη, αγάπη! Κι επειδή τα περιοδικά τα κάνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα της Ελένης, γι” αυτό και επανήλθε η Ελένη».


Η «αγάπη» λοιπόν διαλύει κόντρες και δυσαρέσκειες και κάτι μας λέει έντονα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα κοσμεί τα εξώφυλλα του Hello! ξανά και για αρκετό καιρό ακόμα.




Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top