0

Συντήρηση δημοτικών οδών στη Σητεία

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας εγκρίθηκαν τα πρακτικά και η κατακύρωση αποτελέσματος διενεργηθέντος διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση δημοτικών και κοινοτικών οδών».


Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας εγκρίθηκαν τα πρακτικά και η κατακύρωση αποτελέσματος διενεργηθέντος διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση δημοτικών και κοινοτικών οδών». Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση της υπηρεσίας αφορά παρεμβάσεις σε πεζοδρόμιο της Παπαναστασίου, της Μύσωνος, της Καπετάν Σήφη μέχρι Σακκαδάκη, διαπλάτυνση και πλακόστρωση των πεζοδρομίων στη Μ. Αλεξάνδρου και παράλληλα κατασκευή τοίχου αντιστήριξης μήκους 35 μ. και ύψους 2,5 μ. στη Στυλιανάκη. Επίσης τσιμεντοστρώσεις τμημάτων σε οδούς, όπως στη Μίνωος έως Αγία Αικατερίνη 60 μ., από Παπαδάκη προς Μηλιώτη 20 μ., στη Μακρή 45 μ. και σε τμήμα της 4ης Σεπτεμβρίου προς Σακκαδάκη 15μ. Η δαπάνη του έργου ανέρχεται σε περίπου 50.000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Επιπλέον κατακυρώθηκε αποτέλεσμα διενεργηθέντος πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας υλικών δημοτικού φωτισμού καθώς και της προμήθειας -εγκατάστασης αστικού εξοπλισμού Ανάπλαση περιοχή Ξεροκαμάρες Δήμου Σητείας.
Αποφασίστηκε και η απ” ευθείας ανάθεση προμήθειας ανταλλακτικών για επισκευή οχημάτων- μηχανημάτων του Δήμου για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
Συζητήθηκε και η συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου και του αύλειου χώρου της Τοπικής Κοινότητας Κρυών. Η Επιτροπή ενέκρινε και τις δαπάνες που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή που συστήθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Τουρλωτής, Περβολακίων, Ζάκρου και Λιθινών.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ


ΠΗΓΗ-www.anatolh.com



Συντήρηση δημοτικών οδών στη Σητεία

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top