0

Θετική ως προς τη μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου από τη γέφυρα της λίμνης ως το Αμμούδι (χωρίς προσδιορισμό της κατεύθυνσης ακόμη) είναι η Δημοτική Επιτροπή Κυκλοφοριακών ΘεμάτωνΘετική ως προς τη μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου από τη γέφυρα της λίμνης ως το Αμμούδι (χωρίς προσδιορισμό της κατεύθυνσης ακόμη) είναι η Δημοτική Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων, η οποία συνεδρίασε και εισηγήθηκε ομόφωνα το συγκεκριμένο θέμα.
Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη, η εισήγηση αυτή δεν αποτελεί παρά το πρώτο βήμα, στο πλαίσιο μιας ευρείας διαβούλευσης που θα ξεκινήσει για το θέμα. Διευκρίνισε δε ότι η μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου συνδέεται άμεσα με τη μελέτη που σχεδιάζει ο Δήμος να αναθέσει για την ανάπλαση ολόκληρου του παραλιακού μετώπου, γιατί η λειτουργία του συγκεκριμένου δρόμου θα επηρεάσει και το σχεδιασμό των λειτουργιών στο μεγάλο και νευραλγικό αυτό τμήμα του παραλιακού μετώπου. Πιο συγκεκριμένα π.χ. το εάν λειτουργεί ως μονόδρομος ή διπλής κατεύθυνσης δρόμος, θα προσδιορίσει και το εύρος του πεζοδρομίου που θα προτείνει η μελέτη να κατασκευαστεί στον παραλιακό δρόμο, εξήγησε η Αντιδήμαρχος, δηλαδή ενδεχομένως θα είναι μεγαλύτερο αν είναι μονόδρομος.
Ταυτόχρονα μια τέτοια κυκλοφοριακή ρύθμιση συνδέεται και με άλλες συμπληρωματικές, που θα πρέπει να γίνουν στο κυκλοφοριακό της πόλης, ενδεχομένως μάλιστα να χρειαστεί τμηματική ή και συνολική αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης του Αγίου Νικολάου…
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
Μονοδρόμηση του παραλιακού εισηγήθηκε η επιτροπή κυκλοφοριακών θεμάτων

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top