0

EKAB


Το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε τρεις κτηνοτρόφους που φέρεται να είχαν διαφορές για τα βοσκοτόπια – Ο ένοπλος δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές – Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο


Οι διαφορές για τα βοσκοτόπια φαίνεται πως ήταν η αιτία αιματηρού καυγά μεταξύ κτηνοτρόφων, ένας από τους οποίους πυροβόλησε άλλους δυο το απόγευμα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.


Το επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον Κρουσσώνα του Ηρακλείου, όταν ένας κτηνοτρόφος καυγάδισε με δυο συναδέλφους του με τους οποίους έχει προσωπικές διαφορές και έβγαλε όπλο με το οποίο τους «γάζωσε» κυριολεκτικά!


Ο ένοπλος δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με περισσότερα από ένα τραύματα ο καθένας. Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 46χρονο που έχουν το ίδιο επώνυμο αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι συγγενείς.


protothema.gr


To άρθρο Δυο τραυματίες από σφαίρες στην Κρήτη εμφανίστηκε στον Αγώνας της Κρήτης.



Δυο τραυματίες από σφαίρες στην Κρήτη

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top