0
Η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη στήλη της στο ¨Βήμα της Κυριακής¨ κατέγραψε τρία τηλεοπτικά περιστατικά,τα οποία θεωρεί ότι υποβιβάζουν την αισθητικής της.Συγκεκριμένα έγραψε:

Περιστατικό πρώτο: Την ίδια εβδομάδα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της έχοντας συμπληρώσει 40 ημέρες λοχείας. Το διάστημα που προηγήθηκε το κανάλι δεν παρέλειψε να βομβαρδίζει με τρέιλερ αντίστροφης μέτρησης το κοινό, ενώ την περασμένη Δευτέρα, οπότε και η «πολυαναμενόμενη» επιστροφή έγινε γεγονός, λίγο έλειψε να κατεβούμε ως έθνος στις λεωφόρους με σημαιάκια για να πανηγυρίσουμε. Παρακολουθώντας δε το θέαμα με ένα στούντιο φορτωμένο ροζ αξεσουάρ, την παρουσιάστρια ντυμένη μπομπονιέρα, την οροφή να ανοίγει και να ξεχύνονται δεκάδες μπαλόνια και τους συνεργάτες της μετά το παράγγελμά της να μπαίνουν στο στούντιο σαν τους Μάγους με τα δώρα, λίγο έλειψε να πιστέψουμε πως κάτι κοσμοϊστορικό συνέβη. Κι όμως, όχι. Απλώς η λαμπερή παρουσιάστρια δεν αρκείται στη λάμψη που ούτως ή άλλως έχει και θέλησε να μετατρέψει το ούτως ή άλλως ευχάριστο και ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός του ερχομού της κορούλας της σε ένα ακόμη υπερβολικό σόου. Δυστυχώς όλα αυτά συνοδεύτηκαν και με έναν δακρύβρεχτο μονόλογο που παρέπεμπε σχεδόν σε εξομολόγηση με ψήγματα απάντησης στα όσα της καταλογίστηκαν όλο αυτό το διάστημα σε σχέση με την εκπομπή της. Μια εκπομπή η οποία στο παρελθόν είχε περιγραφεί σε ένα αλήστου μνήμης δελτίο Τύπου ως «σταθερή αξία σε έναν κόσμο που αλλάζει». Σαν ανέκδοτο μοιάζει αν αναλογιστεί κάποιος πώς άλλαξε ο κόσμος… Οπως επίσης πώς προσδιορίζονται οι αξίες.


Περιστατικό δεύτερο: Στα απόνερα της εβδομάδας οι καβγάδες των «Γυναικών» (Ε) που πλέον και με τη βούλα μπορούν να χαρακτηριστούν το «Μεγάλο μας Κομμωτήριο». Ποιον άραγε απασχολούν τα μαλλιοτραβήγματα των παρουσιαστριών μιας εκπομπής με τηλεθέαση 1,5%, τα οποία επιπλέον είναι τόσο, μα τόσο μπανάλ;  


Ως επιμύθιο κράτησα το καλύτερο. Την παρουσίαση του κορσέ με επιθέματα οπισθίων που παρουσιάστηκε στο «Πρωινό» (ΑΝΤ1) την περασμένη Πέμπτη. Περιχαρής η στυλίστρια της εκπομπής παρουσίασε το προϊόν που θα αλλάξει την εμφάνιση των γυναικών, καθώς μαζί με τον κορσέ φοράς και μια απομίμηση του κ… Κανονικότατα. Το κυνήγι της ψεύτικης εικόνας, της κενής ομορφιάς, σε όλο της το μεγαλείο. Θέαμα σχεδόν σουρεάλ, το οποίο επισφράγισαν και τα εξωτερικά επιθέματα στήθους για να πάει σετ το «ναυάγιο».




Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top