0

Για άλλη μία φορά στο δημοτικό συμβούλιο Σητείας έγινε αναφορά στη μη καταβολή των περίπου 530.000 στον εργολάβο που έχει αναλάβει το μεγάλο έργο του νέου αεροσταθμού.  Για άλλη μία φορά στο δημοτικό συμβούλιο Σητείας έγινε αναφορά στη μη καταβολή των περίπου 530.000 στον εργολάβο που έχει αναλάβει το μεγάλο έργο του νέου αεροσταθμού.
Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Σητείας κ. Θ. Πατεράκης εστάλη στο Δήμο και άλλη επιστολή από την εταιρία, με την οποία γίνεται γνωστό ότι ακόμη δεν έχει δοθεί η σχετική χρηματοδότηση και ζητείται η συμβολή του, προκειμένου να μην υπάρξουν και δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν μεταξύ άλλων την εμπλοκή λειτουργίας του κτιρίου.
– Ο χωροταξικός σχεδιασμός αποφασίστηκε να συζητηθεί εκτενώς λόγω της σπουδαιότητάς του την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία με πρόταση του κ. Κοζυράκη θα κληθούν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Λασιθίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, πρώην Δήμαρχοι Σητείας καθώς και οι τοπικοί φορείς για να καταθέσουν τις απόψεις τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
Παραμένει απλήρωτος ο εργολάβος στο νέο αεροσταθμό Σητείας

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top