0







Πολλοί λένε πως το μαύρο δεν πρέπει να φοριέται τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί απορροφάει τη ζέστη και γιατί δεν είναι καθόλου χαρούμενο σαν χρώμα. 




Καμία σχέση! Το μαύρο είναι πάντα ευκολοσυνδύαστο, κολακευτικό και ταιριάζει με τα πάντα. Δες σε τι μορφές μπορείς να το φορέσεις όλο το καλοκαίρι.

Φόρεσέ το με κοψίματα: Μπορείς να επιλέξεις κάποιο φόρεμα το οποίο θα έχει κοψίματα και στο σημείο των ποδιών αλλά και στην πλάτη και τους ώμους.



Στράπλες: Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα ή ένα μαύρο μπλουζάκι το οποίο θα είναι στράπλες.



Φαρδύ jumpsuit: Μπορεί τα παντελόνια palazzo να είναι στη μόδα αλλά το ίδιο στιλάτα είναι και τα palazzo jumpsuits. Δοκίμασε κάτι τέτοιο.



Φόρα φούστα: Μια μαύρη, midi με δαντέλα φούστα δίνει την ψευδαίσθηση ότι είσαι καλυμένη χωρίς να έχεις έναν τόνο ύφασμα πάνω σου.



Μίνι φούστα: Μπορείς πολύ άνετα να επιλέξεις μια μαύρη μίνι φούστα (ή ένα αντίστοιχο σορτσάκι) και να τη συνδυάσεις με ένα ανοιχτόχρωμο t-shirt ή και ένα μαύρο φανελάκι.



Χαλαρά ρούχα: Δεν είναι τώρα η εποχή να το ρίξεις στα στενά. Φόρεσε ένα μαύρο βαρδύ, άνετο παντελόνι και συνδύασέ το με ένα επίσης άνετο φανελάκι.



Φόρεμα: Ένα αέρινο, μαύρο φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις τα ψώνια σου και τις βόλτες σου τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα.






   







ΠΗΓΗ-noisynews24



Πώς να φορέσεις μαύρο όλο το καλοκαίρι!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top