0

Την ώρα που ο γαμπρός και η νύφη ετοίμαζαν…
τις λεπτομέρειες του επερχόμενου γάμου τους, τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή…


Προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι και να επιτευχθεί «σασμός» καταβάλλονται στον Κρουσώνα, μετά το χθεσινό αιματηρό περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο δύο άτομα και παράλληλα εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο ακόμη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μία οι συγγενικοί δεσμοί ανάμεσα στις δύο οικογένειες κι από την άλλη ένας γάμος που πρόκειται να γίνει μεταξύ μελών και των δύο οικογενειών «αναγκάζει» σε καταλαγή. Ωστόσο, ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή, υπό το φόβο νέου επεισοδίου.


Το χρονικό του επεισοδίου Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Όρη, όταν οι δύο νεαροί καυγάδισαν για τα ζωά του ενός που έμπαιναν στο χωράφι του άλλου. Ο ένας από τους δύο φέρεται να χτύπησε τον άλλο με κατσούνα, ενώ ο δεύτερος προσβεβλημένος από την κίνηση αυτή, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον πρώτο στα πόδια.


Λαβωμένος, ο νεαρός κτηνοτρόφος πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στο χωριό ενώ παράλληλα ενημέρωνε, τηλεφωνικά, τα συγγενικά του πρόσωπα για το συμβάν και το πρόσωπο που τον πυροβόλησε. Ξάδερφος του θύματος πήρε το αυτοκίνητό του κι έφτασε έξω από το σπίτι της οικογένειας του δράστη, ενώ με ένα πυροβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί, χτυπώντας και το αυτοκίνητο του νεαρού που πυροβόλησε τον ξάδερφό του. Η αστυνομία εξετάζει αν ανήκουν στον ίδιο βολίδες που βρέθηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο άκουσμα των πυροβολισμών βγήκε από το σπίτι, πιθανότατα, ο πατέρας του δράστη, ο οποίος και πυροβόλησε τον ξάδερφο του θύματος μια φορά στην πλάτη. Η αστυνομία αναζητά τον πατέρα και το γιο της οικογένειας.


ΠΗΓΗ-tro-ma-ktiko.blogspot.gr



Απίστευτο σκηνικό πριν από γάμο στην Κρήτη – Πλακώθηκαν οι συμπέθεροι και κατέληξαν στο… νοσοκομείο!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top