0


Αυξάνεται διαρκώς η αγωνία για την νέα υπόθεση εξαφάνισης που διαδραματίζεται στη Κρήτη τα τελευταία 24ωρα…
Ο λόγος για την 22χρονη Κρασιμίρα Κιρίλοβα, η οποία εξαφανίστηκε από την Κίσσαμο Χανίων, την περασμένη Τρίτη.



Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν η 22χρονη επρόκειτο να γυρίσει στο σπίτι της από τη δουλειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες φρόντιζε μία ηλικιωμένη κυρία αλλά το βράδυ δεν επέστρεψε στο σπίτι, κάτι που οδήγησε την μητέρα της να δηλώσει την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα την επόμενη ημέρα.


Πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον αναφέρουν πως η 22χρονη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την μητέρα της να κάνει διαρκείς εκκλήσεις στην κόρη της να επιστρέψει στο σπίτι της.



Οι ίδιες πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως την ίδια ημέρα, εξαφανίστηκε και ο σύντροφος της 22χρονης, με τον οποίο ήταν σε σχέση τουλάχιστον τους τελευταίους δύο μήνες.


Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κισσάμου, Θοδωρής Σταθάκης, μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε «συγκλονισμένος από την εξαφάνιση της 22χρονης. Πρόκειται για ένα νέο τραγικό περιστατικό εξαφάνισης. Η οικογένεια της 22χρονης είναι συγκολισμένη καθώς δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής».


«Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έφυγε μαζί με τον φίλο της. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν την 22χρονη», προσθέτει ο δήμαρχος.


Η νεαρή Κρασιμίλα Κυρίλοβα έχει ύψος 1,58 μ., είναι εύσωμη και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακριά κοντομάνικη μπλούζα (μαύρη πίσω, γκρι εμπρός), μαύρο κολάν και σανδάλια.Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την 22χρονη κοπέλα μπορεί να καλεί στο 801 700 7707, τη γραμμή αναζήτησης του Omnibus Alert.


ΠΗΓΗ-tro-ma-ktiko.blogspot.gr



ΣΟΚ! Νέα υπόθεση Βαγγέλης Γιακουμάκης έχει ΣΟΚΑΡΕΙ όλη την Κρήτη – Nέο ΣΙΡΙΑΛ στο Πανελλήνιο… [photos]

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top