0

Μπάζα, πέτρες και κομμάτια από πίσσα έχουν μεταφερθεί από άγνωστο άτομα ή άτομα τις τελευταίες ημέρες σε ένα μικρό κολπίσκο που βρίσκεται στην περιοχή Νωπήγεια – Χώνι, στα όρια του Δήμου Πλατανιά.


Η μεταφορά των συγκειμένων ογκωδών αντικειμένων τα οποία έχουν αφεθεί λίγα μέτρα μετά από το εκκλησάκι της Παναγίας έχει πραγματοποιηθεί εν αγνοία της δημοτικής αρχής με την οποία επικοινώνησε το zarpanews.gr, καθώς τόσο ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης, όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Μαλακωνάκης δεν γνώριζαν τίποτα για το γεγονός.


Μάλιστα όπως μας είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τις επόμενες ώρες θα μετέβαινε στην περιοχή για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει και πως βρέθηκαν τα συγκεκριμένα αντικείμενα στο σημείο.


Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερης ομορφιάς και προφανώς η οποιαδήποτε παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι δυνατόν να γίνετε με αυτόν τον αυθαίρετο τρόπο.


zarpanews.gr


Πηγή-zarpanews.gr



Χανιά | Μπάζα, πέτρες και πίσσα δίπλα στη θάλασσα | Κίνδυνος για οικολογική καταστροφή στα Νωπήγεια από ιδιώτες | Photos

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top