0

Λογαριασμοί, χαράτσια, γκρίνιες, απογοητεύσεις, γέλια, χαρές, έρωτες και στο τέλος… μουρμούρα! Ιστορίες καθημερινής ερωτικής και οικογενειακής τρέλας!

Τρία ζευγάρια, τρεις διαφορετικές ζωές. Έξι άνθρωποι που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο περιστατικό. Έξι άνθρωποι που βρίσκονται παντού! Ο Μηνάς, η Βούλα, ο Ηλίας, η Μαρίνα, η Βάσω και ο Χάρης δίνουν καθημερινά τη «μάχη των δύο φύλων».

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Κωστής Παπαδόπουλος και τη σειρά σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος.


Οπλισμένη, λοιπόν, με ένα ολοζώντανο σενάριο (Έλενα Σολωμού, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαχαλή), κι έχοντας και τον καλό λόγο της τηλεκριτικής ως μπόνους-παρακαταθήκη, η σειρά που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος ξαναβγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 21:00. Κι αυτή τη φορά, εκτός από τα κατάδικά τους χούγια που γεννάνε μουρμούρα, τα τρία ζευγάρια θα… αντλούν έμπνευση κι από απρόσμενους guest star, οι οποίοι θα εισβάλουν κάθε τόσο στην καθημερινότητά τους.



ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33























Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top