0
Στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την απόφαση της να δώσει εισιτήρια στους φίλους της Επισκοπής για το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης προέβη η διοίκηση των Χανίων.

Παράλληλα η διοίκηση των «μπλε» κάλεσε τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται 45 λεπτά νωρίτερα στα εκδοτήρια λόγω του ελέγχου της Αστυνομίας για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους τα οποία θα διατίθενται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά στο πλαίσιο της καλή συνεργασίας με την Π.Α.Ε Επισκοπή και κατόπιν συνεννοήσεων, αποφάσισε να διαθέσει αποκλειστικά την θύρα 4 στους φίλους του Ρεθύμνου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.

- η Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά επίσης ενημερώνει το κοινό των Χανίων ότι εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διατίθενται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων καλεί το κοινό που θα προμηθευτεί εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου να βρίσκεται τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα καθώς θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος της αστυνομίας.»





 gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top