0
Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στο Καστρί της Βιάνου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό. Οι διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το Κέντρο Υγείας που έστειλε ασθενοφόρο καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα ωστόσο το θέαμα που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ήταν εξαιρετικά σκληρό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή τη στιγμή έχει εντοπιστεί ένα διαμελισμένο πτώμα που ανήκει σε άνδρα του οποίου τα στοιχεία δεν είναι γνωστά.

 Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του οχήματος οπότε και εκσφενδονίστηκε έξω από αυτό. Την ίδια ώρα έρευνες γίνονται στην περιοχή προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο αυτοκίνητο υπήρχε άλλο άτομο ή όχι. 

Οι υποψίες για την ύπαρξη και άλλου ατόμου μέσα στο αυτοκίνητο έχουν ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις που τώρα σαρώνουν την περιοχή προκειμένου να αποκλείσουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Στο σημείο βρίσκεται πυροσβεστική, αστυνομία, διασώστες του ΕΚΑΒ και όλοι προσπαθούν να ανασύρουν το διαμελισμένο πτώμα ενώ συνεχίζουν τις έρευνες στον γκρεμό όπου έπεσε το αμάξι. Περισσότερα σε λίγο ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top