0
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κι εμφανίζεται να έχει τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ. Δυσοίωνο το μέλλον και του Σωτήρη Νίνη.

Η «επίσκεψη» των οπαδών του Δικεφάλου στην προπόνηση μετά την απώλεια του Κυπέλλου, έχει σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς. Υπήρχαν άλλωστε συγκεκριμένοι παίκτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο του κόσμου κι όπως φαίνεται ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Εκείνος ωστόσο τον οποίον πήραν περισσότερο από κάθε άλλον τα... σκάγια των οπαδών, δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, από τον οποίο ζήτησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και να μην ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο μέχρι τότε.



Σύμφωνα μάλιστα με τη «Live Sport» κι ο ίδιος ο διεθνής στράικερ δείχνει τάσεις φυγής πλέον, ευρισκόμενος σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι' αυτό εξάλλου «κόπηκε» από την αποστολή του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δυσοίωνο ωστόσο δεν είναι μόνο το μέλλον του αρχηγού του ΠΑΟΚ στους «ασπρόμαυρους», αλλά και του Σωτήρη Νίνη, που επίσης άκουσε αρκετά λόγω της πολύ περιορισμένης προσφοράς του.Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top