0
Τραγική θα μπορούσε να είναι η κατάληξη της περιοδείας του Παύλου Μπαριτάκη και των υποψηφίων που μετέχουν στο συνδυασμό του, όταν διαπίστωσαν εν … κινήσει πως σε 6-7 αυτοκίνητα, άγνωστοι είχαν ξεφουσκώσει τα λάστιχα!

Όλα έγιναν μετά το τέλος της περιοδείας του κ. Μπαριτάκη στα χωριά του Βαχού, των Αμιρών και της Άρβης. Τα περίπου 150 άτομα που συνόδευαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Βιάννου, κατέληξαν στο μεγάλο χωριό της Άρβης. Πάρκαραν τα περίπου 40 αυτοκίνητά τους και ξεκίνησαν πεζοί τη βόλτα τους στους δρόμους του χωριού.

Όταν αργά το βράδυ γύρισαν πίσω στα οχήματά τους, μπήκαν σε αυτά και πήραν το δρόμο της επιστροφής. Κάποιοι εκ των οδηγών και συγκεκριμένα 6-7 από αυτούς, είδαν ότι κατι δεν πήγαινε καλά με την οδηγική συμπεριφορά των ΙΧ. Γρήγορα διαπίστωσαν πως τα ελαστικά τους είχαν ξεφουσκώσει σε τέτοιο βαθμό που η οδήγηση των αυτοκινήτων θα μπορούσε να έχει δυσάρεστη κατάληξη.

Ευτυχώς όμως δε συνέβη τίποτα, με τους επιβαίνοντες να υφίστανται απλά μια ταλαιπωρία ψάχνοντας για ανοικτό πρατήριο υγρών καυσίμων, προκειμένου να φουσκώσουν τα ελαστικά ξανά.

Πρόκειται πιθανότατα για ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για το μέλλον της Άρβης και τη θέση της εντός του Δήμου Βιάννου, με μια μερίδα της τοπικής κοινωνίας να θεωρεί τον κ. Μπαριτάκη υπεύθυνο.

creteplus.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top