0

«Υπάρχει λύση για έξοδο από την κρίση» υποστήριξε ο Δ. Καζάκης

Του ΕΠΑΜ στη Σητεία


Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη ο οικονομολόγος, αναλυτής και ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου κ. Δημήτρης Καζάκης επισκέφθηκε και τη Σητεία.
Σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Ίτανος» παρουσία αρκετών πολιτών ο κ. Καζάκης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και στις θέσεις του ΕΠΑΜ και επεσήμανε ότι υπάρχει λύση για έξοδο από την κρίση.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης μέλη του ΕΠΑΜ Λασιθίου και Κρήτης, μεταξύ των οποίων το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ κ. Δέσποινα Κουρουπάκη, ο κ. Δημήτρης Κυπριώτης, και ο Α΄ Συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας κ. Θέμης Συβουλόπουλος. Τους παριστάμενους καλωσόρισε η Α΄ Συντονίστρια Λασιθίου κ. Σοφία Χατζαντωνάκη.
«Σκοπός των επαφών και των συζητήσεων με τους πολίτες είναι πρωτίστως η ενημέρωση δεδομένου ότι υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης που αποσκοπεί στο να πειστούν οι Έλληνες πολίτες ότι δεν υπάρχει μονόδρομος και πως ό,τι γίνεται από την εκάστοτε κυβέρνηση -και αυτό είναι τραγικό- είναι δεδομένο, αφού δήθεν δεν υπάρχει καμία άλλη δυνατότητα. Γι” αυτό λοιπόν και η περιοδεία μας, για να πούμε ότι δεν είναι μονόδρομος. Το γεγονός ότι πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο δεν είναι νομοτελειακό και κάποτε πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δηλαδή αν θέλουμε να είμαστε αποικία των Ευρωπαίων και ιδιαίτερα των Γερμανών, θα πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα, αλλιώς πρέπει να αποκτήσουμε την ελευθερία μας, δηλαδή την εθνική μας ανεξαρτησία. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που έχει η περιοδεία μας», ανέφερε ο κ. Καζάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ


ΠΗΓΗ-www.anatolh.com



«Υπάρχει λύση για έξοδο από την κρίση» υποστήριξε ο Δ. Καζάκης

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top